Preparati su holistički i deluju na celo biće.

Preparati su holisticki. Bazirani su i rade po principima homeopatije.
Ko ne koristi produkte, treba svaki dam da se valja po blatu i lišću ako želi svoju koloniju mikroba da formira i iskoristi na najoptimalniji nacin.
Svaki produkt koji površinski deluje poseduje bakarni prsten koji nam pomaže da produkt bude u sinergiji sa nama jer je bakar dobar sprovodnik.

Dakle, drzanjem u ruci produkt minimum 20 sekundi, pa potom korišćenje, je ono nesto sto proizvod već zna i prepoznaje šta nam je potrebno.
Kao sto sam rekla, produkti su živi i inteligentni. Svaki produkt ima svoj karakter.
Tako da tihoj i povučenoj osobi neću tretirati kosu sa produktom koji ce je još više "spustiti". Isto tako, osoba koja je bučna, puna sebe i fikcija, koristice joj da pronađe svoj mir i ravnotežu u sebi za samo sebe.
Moje prvo iskustvo sa mikrobima datira iz oko 1982. god. pitajući svog oca koja je životinja najopasnija. Otac mi je tada odgovorio da su to virusi i bakterije koji mogu da ubiju i čoveka i svaku zivotinju. Taj odgovor je tada za mene bio apstraktan. Verovatno i mom ocu, jer je to bilo vreme antibiotika i (pra)životinja koji su bili krivci za mnoge slabosti i bolesti ljudske populacije. Moj prvi susret sa produktima na bazi mikroorganizama je bio u decembru 2011.god. Tada sam razmisljala kao prosecan frizer i donosila zaključke iz tog ugla:

"Kome ću tu uslugu prodati"?
"Zar ja da budem ta koja će klijentima dizati svest koliko su kolonije mikroba u nama i na nama bitne? Pre oko godinu i po dana dobila sam potrebu da na sebi isprobam produkte. Došla sam do inspirujućih i fascinantnih rezultata kao frizer koji se ovim poslom bavi 28 godina. Pažljivim promatranjem klijenata, uključujući verbalnu i neverbalnu komunikaciju kao i socijalnu inteligenciju, došla sam do zaključaka zašto su neke osobe uvek zdrave, srećne i vesele, a druge pak suprotno. Poenta je u našim zasejanim kolonijama koje su bile jako bitne samim našim dolaskom na ovaj svet. Da li nas je majka rodila prirodnim putem ili takozvanim carskim rezom. Znam da zvuči neverovatno, ali ova saznanja i činjenice su jako bitna za nas. Moja kosa je prirodna. Kosa koja nije imala dodir sa hemijskim supstancima je uglavnom zdrava i živa.

Da li je to uvek tako?
Nije. Šta je potrebno jos osim eliminisanja upotrebe hemijskih sredstava?
Potrebno je aktivirati resurse koji su u nama adekvatnim produktima. Preparati koji su bazirani na mikrobima i probioticima a deluju po principima homeopatije imaju mnogo dublji smisao i efekat. Naša svaka dlaka je produžetak nervnog sistema. Od našeg fizičkog i mentalnog stanja zavisi kako će nam kosa izgledati. Nije poenta da se kosa samo opere od hiper funkcije rada žlezda znojnica i lojnica, već da to pranje kose kao i tela bude ritual.
Toliko smo dužni svom telu u kome živimo i boravimo. Minimum šest minuta treba da traje taj "ritual" pranja i kupanja sebe. Treba pričati sa produktima, to nam omogucava onaj bakarni prsten. Priča može biti bazirana i na samoj pomisli. Produkt je živ, inteligentan i poseduje karakter, tako da sami enzimi iz proizvoda rade ono što treba.
Kontinuiranom upotrebom proizvoda, ne samo da održavamo svoju fizičku higijenu, već i mentalnu, jer produkti utiču preko medule i nervnog sistema na ono nešto što se ne vidi, ali se i te kako oseća.
Osećaji koji su izazvani pravilnom fizičkom i mentalnom higijenom mogu razumeti samo osobe koje su na istom ili sličnom iskustvu.
Donosenjem odluke da budem jedini frizer u Srbiji koji u svom salonu pruža usluge detox kose me je navela na još dublje razmisljanje:
Nije mi bitno da li će to ikoga zanimati i impresionirati kao mene.
Živim i radim od pruženih drugih usluga u svom salonu za koje sam odavno dobila priznanje kroz rad i finansijsku nezavisnost da to radim na optimalnom novou i sistemu koji daje pozitivne rezultate. Kontinuiranom upotrebom produkata i sinergijskim spajanjem dolazimo do spoznaje šta nam je bitno u zivotu.
Ako imamo ne dobar već sjajan osecaj, takva će nam biti i kosa i koža. Dakle, prvo osećaj pa tek onda refleksija na kosu.
Poskidajte sa sebe sve maske i budite ono sto zaista jeste.

Copyright © 2024 | frizeralexandra.rs. All Rights Reserved.