Pojam mode

Sve sto je moderno,ne znaci da je lepo.Zato se treba truditi i cuvati da trenutna moda ne zavede. Vec je godinama moda iskljucivo okrenuta mladim osobama.Mnoge zrelije zene padaju u iskusenja modnih novosti. Zena ne treba da bude pomodna po svaku cenu.Vazno je imati vlastiti stil.To nikako ne znaci da ne treba pratiti modu odevanja,friziranja i sminkanja. Naprotiv,potrebno je biti stalno u toku,pratiti promene koje se desavaju u svetu,ako ne zelimo biti staromodni.

Cesto primecujemo da moderne frizure ne odgovaraju svakome.Bitan faktor za dobar izgled frizure jeste oblik lica i glave.Najpovoljniji oblik,kome odgovara gotovo svaka frizura,jeste ovalan oblik lica.
Moderne frizure su retko kada odusevile zrelije stranke,sto ne znaci da i one ne zele biti lepo doterane i moderno frizirane.
Pogresno je slediti svaki modni novitet frizure i sminke,a isto tako je pogresno potpuno negiranje postojece mode. I u tom pogledu treba da vazi pravilo zlatne sredine.Za svako lice treba izabrati frizuru i sminku koja ce biti individualno prilagodjena obliku glave i celoj pojavi osobe.
Tek posle ovoga mozemo uvaziti pojedine detalje,koje zahteva trenutna moda.

Copyright © 2024 | frizeralexandra.rs. All Rights Reserved.